Austria – Destinatie de calatorie pe tot parcursul anului

Austria este o tara din Europa Centrala formata din nouă provincii și datorita frumosilor Alpi este considerata destinatia perfecta pentru practicantii sporturilor de iarna. În plus, țara este binecuvântată cu multe păduri, văi, lacuri și râuri care așteaptă să fie explorate de pasionati.

Desi un numar foarte mare de turisti ajung aici pe timpul iernii pentru a schia si pentru a realiza alte sporturi de iarnă, Austria este considerată o destinație de călătorie pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

Sursa articol: Transport persoane Bucuresti Viena

Dacă intenționați să vizitați Austria, ar trebui să știți la ce să vă așteptați în ceea ce privește vremea și clima. Țara are patru sezoane distincte, și anume primăvara, vara, toamna și iarna. Zilele de vara sunt calde, dar se pot răci noaptea.

De obicei plouă în această perioadă, dar ploile durează puțin. Iernile sunt însorite și aproape în fiecare an zapada năvălește acoperind munții și orașele cu un covor alb. Iernile sunt destul de reci, dar anumite părți ale țării au vânturi cald-uscate. Asigurați-vă că purtați haine adecvate pentru fiecare sezon.

Pentru a ajunge din Drobeta Turnu Severin la Viena, accesati serviciul Transport Persoane Drobeta Turnu Severin Viena, al celor de la Novum Travel.

Austria este un refugiu pentru cei care iubesc vechea arhitectură și cultură. Aici gasim Catedrala Sfântul Ștefan, Palatul Schonbrunn, Palatul Hofburg, Palatul Goldene Dachl din Innsbruck, Abatia Melk și Looshaus.

Este, de asemenea, țara care a dat lumii compozitori de renume mondial: Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johann Strauss Jr., Johann Strauss Sr. și Johannes Brahms.

Datorită reliefului montan, cele mai populare activități turistice din Austria sunt schi-ul pe timp de iarna si drumețiile in celelalte anotimpuri. Există numeroase stațiuni situate la poalele Alpilor, care se adresează turistilor pasionati de schi.

De fapt, există numeroase partii de schi în întreaga țară. Austria are mii de kilometri de trasee de drumeții pe care le puteți folosi pentru a explora Alpii.

In cazul incare doresti sa ajungi de la Craiova la Viena, viziteaza pagina serviciului denumit Transport Persoane Craiova Viena al celor de la Novum Travel.