Betonul amprentat ofera permanenta

Betonul amprentat (sau decorativ, imprimat, stampilat) este o tehnica tot mai raspandita datorita rezistentei sale in timp. Daca sunteti in cautarea unui material de pavare durabil, care sa nu va oblige la cheltuieli de reparatii sau inlocuire in fiecare primavara, atunci trebuie sa stiti mai multe detalii despre betonul amprentat.

Betonul amprentat ofera permanenta. Este probabil cel mai important avantaj al acestei tehnici de pavare. Va intereseaza sa realizati acest tip de pavaj in Pitesti?

Betonul este un material care si-a castigat in timp renumele pentru soliditate si rezistenta. Betonul amprentat este o formula mult imbunatatita fata de clasicul beton pe care il cunoasteti cu totii, care pe langa componentele de baza – contine si o serie de substante speciale pentru a-i prelungi durata de viata si pentru a-l ajuta sa isi pastreze cat mai mult un aspect de nou: colorant intaritor, praf antichizant anti-lipire, rasina solvent, microrasina, fibra polipropilena.

Un pavaj de beton amprentat finisat are o rezistenta mai mare decat un pavaj de piatra. Acest avantaj, face din betonul amprentat un material frecvent folosit pentru pavarea suprafetelor intens circulate – trotuare, cai de acces, parcari, benzinarii, centre comerciale –  si a suprafetelor dificile, expuse, de exemplu, la umiditate, cum sunt terasele.

Pavajele de beton amprentat rezista chiar si in conditii meteorologice dificile precum inghetul-dezghetul, razele UV, umiditatea excesiva. Acest tip de pavaj este potrivit pentru orice tip de suprafata din orice zona, indiferent de clima.

Este important sa alegeti un material rezistent atunci cand planificati o lucrare de pavare, deoarece evitati costurile suplimentare de reparatii sau inlocuire si va bucurati mai mult timp de un aspect placut al suprafetelor proprietatii dumneavoastra.

Pentru oferta de pret beton amprentat in Targoviste va rugam accesati site-ul oficial al companiei de beton amprentat.