De ce mi-am petrecut Revelionul intr-un pub din Timisoara

Daca visezi sa iti petreci Revelionul intr-o atmosfera relaxanta, atunci trebuie sa alegi unul dintre pub-urile din Timisoara. Este locul perfect pentru o seara minunata alaturi de prieteni, diferit de monotonia casei tale sau de o masa rezervata la un restaurant.

In Timisoara, majoritatea localurilor de acest tip au adoptat conceptul irish pub cu atmosfera nostalgica si relaxanta. Aici poti servi bauturi fel de fel, meniuri simple, dar savuroase si poti socializa in voie. Atmosfera prietenoasa este sustinuta si de muzica specifica: oldies, rock alternativ, raggae, jazz, evergreen.

Bineinteles, pentru Revelionul 2017, pub-urile din Timisoara au imbogatit meniul cu cele mai sofisticate bauturi si preparate, din care poti alege ceea ce este pe placul tau. Preparate fine, prajituri gatite cu grija, bauturi racoritoare si cocktail-uri asa cum nu ai mai gustat( ei asa zic 🙂 ).

Muzica este atent aleasa pentru a crea o ambianta de poveste. Relaxarea pluteste in aer. Voia buna se simte inca de la intrare.

Daca ai o gasca mare de prieteni, poti opta pentru o petrecere privata intr-unul dintre pub-urile din Timisoara. Rezervi intreg spatiul (asta am facut noi 🙂 ) doar pentru voi si te asiguri ca vei transforma ultima noapte din an intr-un moment de poveste, unic. In plus, poti personaliza asa cum doresti petrecerea Revelionului, de la meniu si bauturi si pana la organizarea de momente unice de divertisment sau karaoke.