Un atelier bun de prelucrari mecanice in Bucuresti

De aproximativ o luna lucrez in cadrul firmei mele la un proiect foarte mare in colaborare cu o fabrica, iar aceasta fabrica are nevoie de diverse prefabricate din poliamida si alte mase plastice (consumabile industriale) pentru a-si putea sustine activitatea.

Totul bine si frumos pana acum o saptamana cand atelierul de prelucrari mecanice si confectii metalice cu care colaboram a decis, asa, de la el putere sa sisteze colaborarea cu noi. Disperare vreo doua zile…

O saptamana intreaga am cautat in stanga si in dreapta sa gasesc un atelier bun de prelucrari mecanice si confectii metalice in Bucuresti, „NEAPARAT in sectorul 3″… Imi venea sa dau fuga la bunica-mea la Bradu in Arges, poate, poate o mai avea vreun exemplar din Pagini Aurii…toate atelierele intrasera in pamant.

Dupa indelungi cautari, intr-un final, am gasit un atelier…compania se numeste (Update 2019 – au inchis pravalia) , cu sediul in sectorul 3, si pe aceasta cale le multumesc inca o data ca m-au ajutat, au fost amabili si m-au suportat.

Este o firma cu putini angajati, insa sunt destul de dedicati in ceea ce fac, toti sunt de-o amabilitate impecabila si cred/sper ca o sa avem o colaborare inelungata, de aceea ii recomand si altora.